Apollo

De la 124.000 EUR + TVA

Apartamentele din gama Apollo au în primul rând o suprafață utilă mai mare alocată fiecărei camere. Ne-am concentrat pe eficientizarea spațiilor generoase și a zonelor de depozitare astfel încât suprafețele utilizabile să beneficieze de design specific unui apartament premium. Terasa este generoasă și poate fi accesată atât din dormitor cât și din living.

Fiecare dimineață va fi cu siguranță încântătoare în proiectul Astria Boutique Apartments iar faptul că suntem poziționați pe malul marii este unul dintre avantajele noastre de care te poți bucura chiar de astăzi pentru ca apartamentele sunt integral mobilate si utilate.

Ne-am gândit la toate pentru ca tu să te poți bucura de momente frumoase în cadrul proiectului, astfel:

  • Apartamentul este mobilat cu mobilier selectat de la Rovere;
  • Bucătăria este utilată cu frigider încorporat, plită electrică, cuptor cu microunde, espressor de cafea și hotă, toate fiind funcționale și achiziționate de la producători consacrați în domeniul lor;
  • Băile sunt complet echipate, iar obiectele sanitare poartă semnătura producătorilor Grohe, Villeroy & Boch sau Ramon Soler;
  • Ventilația este realizată prin sistem ventiloconvertor si este conectată digital, astfel încât să poți seta temperatura potrivită pentru tine în orice moment al zilei;
  • Încălzirea este realizată prin pardoseală;
  • Tâmplăria este din aluminiu, iar geamul este securizat realizând astfel o izolație fonică bună fața de exterior;
  • Terasa este amenajată cu podea flotantă, iar geamul exterior permite ca vederea să fie neobturată.

O nouă atracție turistică.

Știm cât de important a devenit pentru fiecare dintre noi timpul, astfel că pentru a fi cât mai aproape de necesitățile tale am alocat fiecărui apartament un loc de parcare în subteranul clădirii, iar dacă veți alege să achiziționați unul dintre acestea veți avea surpriză plăcută că liftul să asigure conexiunea directă cu etajul în care locuiți.

Deși este gândit că o rezidență fiecare apartament îndeplinește standardul unui hotel premium, astfel că dacă vei dori ca proprietatea ta să poată deveni generator de venit, în perioada în care nu o utilizezi, o poți converti foarte ușor într-o unitate hotelieră și o poți exploata pentru un venit suplimentar în sezonul estival.

Astria Boutique Apartments, poziționat în cadrul complexului "Novum By the sea" beneficiază de toate caracteristicile necesare realizării unei vacanțe perfecte pe malul Marii Negre și fie că vei dori să accesezi serviciile complexului sau că vei dori să explorezi zona Neptun – Olimp noile dezvoltări urbane permit diversitate în cadrul sejurului tău.

Proiectul nostru a fost concentrat în jurul ideii de familie astfel încât să îndeplinească toate cerințele acestui segment.

ASTRIA BOUTIQUE APARTMENTS

Apollo

Prețul unui apartament Apollo de 2 camere începe de la
124.000 EUR + TVA.
Fiecare apartament din cadrul proiectului poate beneficia de un loc de parcare privat, disponibil în subteran cu acces securizat.
Prețul unui loc de parcare începe de la 12.000 EUR + TVA.

Living
Dormitor
Baie
Terasă
27.7  mp
15.3   mp
 4.7   mp
12.3  mp
Suprafață construită
Suprafață utilă
60.0 mp
47.7  mp
OBȚINE FINANȚARE
ASTRIA BOUTIQUE APARTMENTS

Galerie foto

ASTRIA BOUTIQUE APARTMENTS

Programează o vizită!

Unul dintre consultanții noștri te va contacta
în cel mai scurt timp.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.