Poseidon

SOLD OUT

“Sea view” frontal și lateral este unul din criteriile cele mai căutate în alegerea unui apartament de vacanță sau a unei rezidențe la mare. Noi le-am îmbinat pe ambele într-un singur apartament și mai mult decât atât am adus toate elementele din gama luxury pentru a completa o experiență cât mai relaxantă pentru tine.

Priveliștea extraordinară către mare atât din terasa generoasă, poziționată frontal în cadrul apartamentului, cât și din livingul acesteia creează sentimentul că acesta este locul perfect în care vreți să vă începeți fiecare dimineață. Geamurile mari ale zonei de living permit luminii naturale să creeze o atmosferă caldă și primitoare. Finisajele și mobilierul completează ideea de vacanță aducând în fața ta conceptul de hotel premium.

Fiecare încăpere este complet mobilată și utilată iar fiecare dormitor are ceva special, unul dintre ele are orientarea geamurilor direct către mare iar cel matrimonial, ce are baie privată, are acces către propria terasă.

Am poziționat această tipologie de apartament în gama luxury deoarece îndeplinește toate criteriile solicitate de acest segment, de la poziționare, suprafețe, terase, vedere incredibilă către mare până la finisaje și corpuri de mobilier.

Știm cât de important este să poți beneficia de imobilul tău chiar din ziua în care l-ai achiziționat, astfel, noi am pregătit totul pentru tine iar fiecare apartament este gata să te primească astfel:

  • Apartamentul este mobilat cu mobilier selectat de la Rovere;
  • Bucătăria este utilată cu frigider încorporat, plită electrica, cuptor cu microunde, espressor de cafea și hotă, toate fiind funcționale și achiziționate de la producători consacrați în domeniul lor;
  • Băile sunt complet echipate, iar obiectele sanitare poartă semnătura producătorilor Grohe, Villeroy & Boch sau Ramon Soler;
  • Ventilația este realizată prin sistem ventiloconvertor si este conectată digital, astfel încât să poți seta temperatura potrivită pentru tine în orice moment al zilei;
  • Încălzirea este realizată prin pardoseală;
  • Tâmplăria este din aluminiu, iar geamul este securizat realizând astfel o izolație fonică bună fața de exterior;
  • Terasa este amenajată cu podea flotantă, iar geamul exterior permite ca vederea să fie neobturată.

O nouă atracție turistică.

Pentru fiecare dintre noi timpul a devenit din ce în ce mai important astfel, pentru a fi cât mai aprope de necesitățile tale am alocat fiecărui apartament un loc de parcare in subteranul clădirii, iar daca vei alege sa achizitionezi unul dintre acestea vei avea surpriza plăcută ca liftul să asigure conexiunea directa cu etajul la care este situat apartamentul tău.

Deși este gândit ca o rezidenta, fiecare apartament îndeplinește standardul unui hotel premium, astfel, dacă vei dori ca proprietatea ta să poată deveni generator de venit în perioada în care nu o utilizezi. O poți foarte ușor convertind-o într-o unitate hotelieră și o poți exploata pentru un venit suplimentar in sezonul estival.  

Astria Boutique Apartmnets, poziționat în cadrul complexului "Novum By the sea" beneficiază de toate caracteristicile necesare realizarii unei vacanțe perfecte pe malul Mării Negre.

ASTRIA BOUTIQUE APARTMENTS

Poseidon

Din pacate acest model de apartament a fost epuizat.
Poti alege unul dintre apartamentele disponibile.

Living
Dormitor
Dormitor
Baie
Baie
Hol
Terasă
Terasă
19.9  mp
13.1   mp
12.4 mp
4.1    mp
3.5   mp
4.8   mp
7.8   mp
3.8   mp
Suprafață construită
Suprafață utilă
69.4   mp
57.8    mp
OBȚINE FINANȚARE
ASTRIA BOUTIQUE APARTMENTS

Galerie foto

ASTRIA BOUTIQUE APARTMENTS

Programează o vizită!

Unul dintre consultanții noștri te va contacta
în cel mai scurt timp.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.